Voor ouders en verzorgers

Beste ouders,

 

Over het kinderkoor

Zingt! is een algemeen kinderkoor voor jongens en meiden van 8 tot 12 jaar. Het koor is in 2010 opgezet door initiatiefnemer Mart Breedeveld. We zijn een koor waar het weliswaar leuk zingen is maar waar toch ook gewerkt kan worden aan mooi en goed zingen. Dat zal soms een uitdaging zijn maar de voldoening als het dan gelukt is is voor iedereen extra groot.

 

Over U als ambassadeur.

Uw rol als ambassadeur van het koor is niet te onderschatten. Misschien spreekt u andere ouders, het zou ons ontzettend helpen als u andere ouders en kinderen actief op ZINGT opmerkzaam wilt maken. U immers ziet het beste hoeveel uw kinderen genieten van het zingen. 

 

 

Over aanwezigheid.

Lid zijn van een koor vraagt een beetje discipline, het werkt immers niet als kinderen naar eigen goed dunken eens komen en dan weer wegblijven. Het echte goede koorgevoel ontstaat alleen met een groep die onderling hecht is en via het dal steeds weer de top bereikt. Uw steunende hulp is daarbij onontbeerlijk, laat uw kinderen zo min mogelijk verzuimen.

 

Over contributie.

De kosten van het lidmaatschap van Kinderkoor Zingt bedragen €4,25 per keer. De betaling gaat in 2 termijnen, namelijk september t/m januari en februari t/m juni.